LED Vuokranäytöt

 

Vuokranäyttöjen avulla tapahtumien järjestäminen on yhtä juhlaa. Rakennamme paneeleista kustomoidut näytöt, toimitamme ne paikan päälle ja luomme ainutlaatuisen tunnelman niin konsertteihin, kesäjuhliin kuin muihinkin ulkoilmatapahtumiin.

Valitse sopiva paneeli ja tilaa toiveidesi mukainen näyttö.

tekken-series_outdoor

TEKKEN SERIES (Vuokrattavat ulkonäytöt)

Uutuusvalikoimamme parhaimmistoa edustaa TEKKEN Series. Tuotteesta voidaan rakentaa muun muassa kaarevia jättinäyttöjä, jotka on helppo huoltaa kiipeilykahvojen ansiosta.

EI-series_products

EI SERIES (Vuokrattavat sisänäytöt)

EI Series on edistynyt LED-näyttö, jossa on painevalettu alumiinikuori. Tuote on helppo ja nopea asentaa yksinkertaisen lukitusmekanismin ansiosta. Edistynyt teknologia mahdollistaa paneeleiden muotoilun esimerkiksi kaareviin seiniin.

bos-series_bi-bos-seires_lattianaytot

BOS SERIES (Interaktiiviset lattianäytöt)

BOS Series on monipuolinen LED-lattiavideo, joka pursuaa uusinta teknologiaa. Se on optimaalinen ratkaisu vuokrakäyttöön elämyksiä varten.

mi-series-products

MI SERIES

MI Series on uusi innovatiivinen ratkaisu sisätiloihin. Magnesiumseoksesta valmistettu paneeli on äänetön ja langaton sekä helppo asentaa. Tuotteen alaosaan on asennettu kappale, joka suojaa sitä kolhuilta.

bos-series_bi-bos-seires_lattianaytot

BI/BO SERIES (lattianäytöt)

BI/BO Series on monipuolinen lattianäyttö viimeisimmällä teknologialla varustettuna. Se on optimaalinen ratkaisu vuokrakäyttöön elämyksiä varten. Tuote kestää jopa 2000 kilon painoa neliömetriä kohden.

vo-series-products

VO SERIES

VO Series on painevalettu paneeli, joka on helppo ja nopea asentaa magneettikiinnityksellä vain muutamassa sekunnissa. Kehittynyt paneelitekniikka takaa sen, että tuotteesta voidaan rakentaa tiiviitä tasaisia ja kaarevia näyttöjä.

co-series

CO SERIES (LED-verkkonäytöt)

CO Series on läpinäkyvä, kirkas ja kevyt LED-näyttö, joka voidaan asentaa sekä sisälle että ulos. Pitkälle kehittynyt suunnittelu ja alumiininen kehikko takaavat sen, että sitä voidaan käyttää erilaisissa olosuhteissa.

ci-series

CI SERIES

CI Series on erittäin läpinäkyvä, kirkas ja kevyt LED-näyttö sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tuotetta voidaan käyttää hyvin erilaisissa olosuhteissa, sillä sen suunnittelussa ja kehittämisessä on käytetty uusimpia tekniikoita.

cos-series

COS SERIES

COS Series on suunniteltu ulkotiloihin vuokranäytöksi kehittyneillä äänenvaimennus- ja jäähdytysominaisuuksilla. Ainutlaatuinen kaareva asennusmekanismi helpottaa asentamista erilaisiin muotoihin.

don-series

DON SERIES

Teräväpiirtoteknologia sekä upeat värit takaavat ainutkertaiset elämykset. Paneelit istuvat toisiinsa tiukasti loistavan kiinnitysmekanismin ansiosta, ja tuotteesta voidaan rakentaa myös kaarevia näyttöjä.